Anul trecut cel mai mare eveniment din regiunea Moldovei aducea la unison peste 150 de artiști, atât din țară, cât și din străinătate reunind peste 100000 de participanți

Anul acesta, cea de a III-a ediție a venit cu două surprize: schimbarea locației și schimbarea datei evenimentului. Unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică și Artă din țară, Afterhills Music & Arts Festival se desfășoară anul acesta la Dobrovăț, în perioada 23 August-25 Septembrie 2019.  Astfel, 23-25 august este weekend-ul dedicat tinerilor iubitori de trap, EDM şi trance, dornici să petreacă 72 de ore alături de cei mai în vogă artişti, anunţă organizatorii.  Weekendul 30-1 septembrie este cel în care vor performa artişti şi trupe live, într-o atmosferă relaxată, completată de workshop-uri şi arte vizuale.

 Rita Ora, Don Diablo, Quintino și Sam Feldt şLiveţ, Morcheeba, Faithless DJ Set și Gareth Emery

Comuna Dobrovăț din județul Iași este pusă pe lista locațiilor cu renume care găzduiește unul dintre cele mai importante festivaluri de muzică și artă din regiunea de N-E a României și Europa de Est. Mottoul celei de a III-a ediții a evenimentului este ”O nouă locație, aceeași mega distracție! AFTERHILLS bloom2019”. Astfel, în weekendul 23 – 25 August vor urca pe scenă: Rita Ora, Don Diablo, Quintino și Sam Feldt şLiveţ. De asemenea, în weekendul 30 – 1 Septembrie ne vor încâmta urechile: Morcheeba, Faithless DJ Set și Gareth Emery. 

Comuna Dobrovăț este un loc propice pentru organizarea unui astfel de eveniment datorită condițiilor climatice, datorită așezării și temperaturii asigurând celor prezenți la eveniment confortul, iar aerul de pădure oferă relaxare și bună-dispoziție,

Implicarea Primăriei constă în faptul că punem la dispoziție locația alături de echipele de ordine care vor asigura buna desfășurare a evenimentului. S-a ales această opțiune din dorința organizatorilor festivalului de a dezvolta acest festival de muzică în aer liber din regiunea Moldovei. Locația aleasă asigură organizatorilor o bună desfășurare a evenimentului.

Zona fiind împădurită asigură un confort atât celor care vor cânta. cât și celor care vor fi prezenți la eveniment. Totodată, datorită datei la care are loc festivalul de muzică temperaturile sunt foarte ridicate iar zona împădurită asigură un confort spectatorilor, de asemenea este o zonă protejată de vânt și ploi, fapt pentru care organizatorii s-au asigurat din timp pentru a nu mai întâmpina dificultăți în cazul unei furtuni neprevăzute” – declară Primarul Comunei Dobrovăț, Martinuș Cătălin.

Anul acesta tematica este “Bloom”, asta după “Dreamers”-ul de anul trecut

Pentru cei care doresc să fie cu nu pas înaintea celorlalți pot achiziționa deja bilete la cel mai așteptat festival al verii. Prețul este de 147 lei (32 euro) Full Festival Pass. Oferta este valabilă până pe 10 iunie 2019.

LĂSAȚI UN MESAJ