Share

Miercuri, 24 iunie, organizatorii Afterhills au anunțat cu tristețe faptul că cea de-a 4-a ediție a festivalului a fost anulată.

Din cauza obigației de respectare a distanțării fizice, festivalul nu are cum să aibă loc în forma consacrată

În urmă cu 4 ani, am avut un vis. Să aducem mai aproape atmosfera marilor festivaluri. Să-i vedem și să-i ascultăm pe artiștii noștri preferați aici, acasă. Să punem Iașul pe harta internațională a distracției.

Alături de voi, am reușit. Am fost împreună în număr foarte mare încă de la prima ediție, iar în 2019, comunitatea noastră a depășit 110.000 de festivalieri” au declarat organizatorii Afterhills.

Festivalul este amânat pe 2021

Cu toate că au sperat ca evenimentul să continue fără a fi influențat de starea de urgență din țară, organizatorii au decis să anuleze a4-a ediție pentru 2021 și spun că încearcă să-și păstreze optimismul în legătură cu munca depusă. ” A fost, totodată, o ocazie bună să reflectăm la propriile limite și să fim recunoscători pentru tot ce am construit și trăit în anii trecuți” declară aceștia.

Citeste si   VIDEO l Fără PARADĂ militară și fără PUBLIC la ceremonia de Ziua NAȚIONALĂ la IAȘI

În legătură cu biletele achiziționate, organizatorii declară că acestea pot fi folosite și în 2021 sau participanții pot obține contravaloarea biletelor urmând instrucțiunile de pe site-ul oficial al evenimentului:

Toate biletele deja achiziționate pentru ediția 2020 se transformă automat în bilete valabile pentru ediția 2021. Cei care, din diverse motive, nu vor putea participa la Afterhills 2021 pot recupera costul biletelor, urmând toate detaliile publicate pe site-ul oficial al evenimentului, www.afterhills.com.

Ținem aproape de autorități și vom reveni cât de curând cu detalii despre desfășurare, line-up și noua dată a festivalului din 2021, în depline condiții de siguranță”.

Mai multe detalii vor fi postate pe site-ul și pagina oficială a evenimentului.

Citeste si   (P) PSD Iași: ”Ciocoii de ieri, LIBERALII de azi! Cresc taxele și IMPOZITELE locale în primăriile CONTROLATE de PNL-iști”

Share

LĂSAȚI UN MESAJ