Share

Festivalul Artei și Creației Studențești „Gaudeamus“ este un proiect implementat de Casa de Cultură a Studenților din Iași, organizat împreună cu asociațiile și ligile studențești din Iași

În perioada 11 martie – 2 aprilie va avea loc cel mai iubit și apreciat festival, de studenții ieșeni!

Festivalul Artei şi Creaţiei Studenţeşti „Gaudeamus” presupune crearea de către studenți a unor alianțe între 2-3 asociații sau ligi studențești și realizarea de către acestea a unui program cultural artistic care cuprinde maxim zece momente, în urma căruia, se obține un punctaj.

Citeste si   VIDEO l Cea mai bogată comună din ROMÂNIA nu se dezminte! Primarul Dan NIȚĂ asigură dezvoltarea accelerată a localității MIROSLAVA și în anii următori

Jurizarea este realizată de referenții culturali ai Casei de Cultură a Studenților din Iași respectiv de profesorii și studenții prezenți, care oferă punctaje, în urma cărora se face un clasament.

Participanții din cadrul spectacolelor sunt studenți, masteranzi, doctoranzi, rezidenți, denumiți în continuare studenți. În timpul actului artistic participă cel puțin 75% studenți sau profesori.

Citeste si   SPITALUL MOBIL întâmpină noi PROBLEME! Marian GRIGORAȘ: „Îmi exprim MÂHNIREA față de DECLARAȚIILE făcute astăzi de dl. Maricel POPA”

Competiția oferă posibilitatea tinerilor să stabilească un dialog mai deschis cu profesorii, fiind o bună oportunitate pentru aceștia să lege noi prietenii și cu alți colegi, din ani mai mari, sau mai mici de studiu. De precizat este că la crearea actului artistic, participă deopotrivă studenți și profesori, cei din urmă oferind un spijin constant materializării celui mai bun act, pentru că, să nu uităm, profesorii sunt implicați direct în realizarea numărului artistic.

Citeste si   BULETIN DE PRESĂ-23 septembrie 2020, ora 13.00

Festivalul va avea loc în sala de spectacole care poartă același nume, iar la finalul tuturor numerelor artistice, se va ține și Gala Laureaților Gaudeamus, unde va fi prezentat clasamentul competiției.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ