Festivalul “IAŞII ÎN CARNAVAL” incepe miercuri – Paradă a costumelor de epocă

0

In perioada 19-21 octombrie 2016 incepe cea de-a patra ediţie a Festivalului Naţional de Creaţie Literară şi Interpretare a Cântecului Satirico-Umoristic „Iaşii în Carnaval” organizata de Brigada 15 Mecanizată „Podu Înalt” şi Cercul Militar Iaşi.

Miercuri, 19 octombrie, la ora 17.00, va avea loc deschiderea oficială cu o paradă a costumelor de epocă şi un concert susţinut de Muzica Militară a Garnizoanei Iaşi.

Artişti şi interpreţi de umor din întreaga ţară, vor urca  pe scena festivalului reprezentând cercurile militare din Bistriţa, Buzău, Botoşani, Bârlad, Braşov, Curtea de Argeş, Cluj, Dej, Focşani, Huşi, Galaţi, Lugoj, Medgidia, Piatra-Neamţ, Ploieşti şi Târgovişte, precum şi instituţii militare de învăţământ.

Joi, 20 octombrie, de la ora 17.00, va avealoc festivitatea de premiere, apoi recitalul invitaţilor şi gala juraţilor, urmate de mult-aşteptatul concurs de epigrame pe teme anunţate ad-hoc.

Vor mai avea loc vernisări de expoziţii, lansări de carte, spectacole, dezbateri publice. Sunteți așteptați în sala de spectacole a Cercului Militar Iaşi!

Intrarea este liberă.

Sursa: ziaruldeiasi

LĂSAȚI UN MESAJ