Share

Festivalul Iei – RomânIA Autentică a fost anulat

Cea de-a IV-a ediție de la Iași a Festivalului Iei – RomânIA Autentică, ediție care ar fi trebuit organizată în această săptămână, a fost anulată. Decizia a fost luată de conducerea Primăriei Municipiului Iași în urma consultărilor cu reprezentanții autorităților sanitare locale, ca urmare a creșterii îngrijorătoare a numărului de infecții cu noul coronavirus la nivel național și județean și, corelat, a aglomerării unităților spitalicești implicate în gestionarea pandemiei COVID-19. Decizia de anulare a festivalului vizează toate componentele acestuia, atât târgurile meșterilor populari, cât și târgul gastronomic tradițional.

Citeste si   Actorul VLADIMIR CIOBANU s-a stins din viață

Conducerea Primăriei Municipiului Iași a decis să anuleze, din aceleași considerente de sănătate publică, și Târgul Meșterilor Populari, programat inițial în perioada 4 – 5 iulie.

Alte evenimente publice de masă ar putea fi organizate de municipalitatea ieșeană după data de 15 iulie, în funcție de evoluția pandemiei COVID-19 și de deciziile care vor fi luate la nivel național.

Citeste si   Iulia SCÂNTEI, TAXATĂ de IEȘENI: ”De DOAMNA aflăm doar ACUM, dar am înțeles că a terminat deja un MANDAT”

Share

LĂSAȚI UN MESAJ