Share

Iașiul, în plină sărbătoare festivalieră! 

Ajuns la cea de-a a X-a ediție, Festivalul Internaţional de Teatru pentru Publicul Tânăr Iaşi (FITPTI), se desfășoară în perioada 5-12 octombrie cu tema centrală numită „Orizonturi”!

Acest festivalul de teatru, de la an la an, se remarcă prin diversificare, idei ingenioase, proiecte și idei noi. Este un festival cu un nivel artistic în creștere, care a devenit de top și care a avut potențialul de a aduna artiști și actori de pe șase continente.

Ce rezultate artistice oferă festivalul de teatru?

Ediția acestui festival devine una de nota 10, la cât a ajuns de fapt ediția Festivalului Internaţional de Teatru pentru Publicul Tânăr Iaşi (FITPTI) pentru că oferă și pune la dispoziția publicului toate genurile de evenimente culturale: teatru, teatru-dans, teatru coregrafic, performance, musical, concerte, noul circ, ateliere, lecturi, publice, lansări de carte, filme, conferințe și seminarii către tinerii critici.

Eforturi și rezultate depuse de  organizatori

În spatele acestui festival complex, stau eforturile organizatorilor de a asigura totul cum se cuvine, de a obține vizele participanților și de a conferi o atmosferă festivalieră fără incidente.  Mai mult decât atât, FITPT Iaşi, a fost cartat de EFFE cu distincţia “Remarkable Festival”.

Singurul festival ieșean rezistent cu continuitate reală!

Festivalul (FITPTI) va deveni tradiție, astfel încât îşi va continua istoria cu o nouă ediţie care va onora principiile europene și va stabili noi legături cu creatori din cele mai diverse locuri pline de istorie și mister, cu tradiție artistică.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ