Share

Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” din Iaşi , organizează Festivalul „Teodorenii”,  în perioada 4 – 6 decembrie 2019

Ediţia din acest an se desfăşoară sub genericul Roman istoric/ Istorii alternative.

Pornind de la semnificaţiile largi cuprinse de romanul istoric în general, sunt gândite activităţi şi comunicări ce extind aria cunoscută până acum ca fiind din arealul celor doi importanţi scriitori ieşeni, patroni spirituali ai manifestării.

Citeste si   Rețeaua de TRAMVAIE din județul IAȘI va fi reabilitată cu ajutorul FONDURILOR europene

De asemenea, apelul la istoriile alternative va dinamiza şi mai mult atmosfera intelectuală a activităţilor programate în cele trei zile. Ca şi la precedentele ediţii, la eveniment vor fi prezenţi invitaţi de marcă atât din Iaşi, cât şi din ţară.

Festivalul „Teodorenii” este o manifestare iniţiată de Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” în anul 2014 şi organizată în parteneriat cu instituţii reprezentative din Iași. Scopul festivalului este celebrarea contribuției deosebite a celor doi frați Teodoreanu, Ionel și Păstorel, la viața culturală ieșeană şi a altor genuri în afară de ficţiunea literară clasică.

Citeste si   DONAȚIILE pentru o școală din Rediu au fost DETURNATE chiar de președintele PLUS, Ciprian GROSU

Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ