Share

Fetele, cu varste cuprinse intre 12 si 14 ani, au disparut de acasa din data de 3 iunie si nu au mai revenit.

VISAN ADELINA, de 12 ani, are inaltimea de 1,45 metri, aproximativ 48 de kg, constitutie astenica, ten masliniu, par lung, brunet. La data plecarii era imbracata cu blugi si tricou de culoare albastra si era incaltata cu pantofi sport  de culoare gri.

VISAN IULIA -ELENA, de 13 ani,  are o inaltime de 1,50 metri, aproximativ 48 kg, constitutie astenica, ten masliniu, par brunet lung. La data plecarii era imbracata cu pantaloni tip blue jeans, de culoare albastra, tricou de culoare roz si era incaltata cu pantofi sport de culoare alba.

Citeste si   11,13 tone de tutun confiscate de inspectorii ANAF - Antifraudă

BALIOS BEATRICE-ELENA, de 13 ani, are inaltimea de aproximativ 1,50 metri, greutate de 45 de kg., constitutie astenica, ochi caprui, fata ovala, ten deschis, par lung, vopsit blond. La data plecarii de la locuinta purta un tricou de culoare albastra cu dungi albe, colanti de culoare neagra cu puncte albe, iar in picioare pantofi sport de culoare neagra.

Citeste si   Activități în sistem integrat în județul Iași pentru prevenirea și limitarea infectării cu SARS-CoV-2

RADUCANU ELIZA-GEORGIANA, de 14 ani, are inaltimea de 1,55 metri, greutate de 49 kg, constitutie astenica, ten masliniu, fata ovala, par saten, lung pana la nivelul umerilor, ochi caprui. In momentul plecarii era imbracata cu pantaloni tip blue jeans de culoare albastru deschis, rupti, purta o bluza de culoare gri si era incaltata cu o pereche de pantofi sport de culoare aurie si avea asupra ei o geanta aurie cu toarta tip lant.

Citeste si   11,13 tone de tutun confiscate de inspectorii ANAF - Antifraudă

Persoanele care pot furniza orice informatii despre aceste fete, sunt rugate sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie sau sa apeleze gratuit numarul unic de urgenta 112!

Ultima oara, copilele ar fi fost vazute la Ploiesti. Un tanar le-ar fi ademenit pe Facebook sa se intalneasca. Parintii se tem ca fetele au picat in capcana unor traficanti de persoane, scrie ReporterNTV

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ