Share

O fata in varsta de 13 ani, cu afectiuni fizice si psihice, a trecut prin clipe groaznice. Copila a fost abuzata fizic si sexual de cei care i-au dat viata.

Ieri, cei doi parinti din Timisoara au fost retinuti pentru 24 de ore, iar astazi vor fi prezentati magistratilor cu propunere de arestare preventiva.

Citeste si   Acțiuni ale poliției ieșene pentru siguranța cetățenilor

Potrivit reprezentantilor Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Timis, fata a fost luata din sanul familiei in urma cu peste un an, dupa ce au fost sesizati ca este „neglijata sever”, fiind instituita o masura de protectie, informeaza stirilekanalD.ro

In cursul sedintelor de consiliere psihologica, copila a inceput sa povesteasca si despre abuzurile la care a fost supusa in familie, printre care si cel sexual, fiind violata de tata. In urma celor aflate, reprezentantii DGASPC Timis au sesizat politia, care a inceput o ancheta. Ieri, cei doi parinti au fost audiati la Sectia 1 Politie din Timisoara, iar apoi retinuti.

Citeste si   11,13 tone de tutun confiscate de inspectorii ANAF - Antifraudă

Sursa: pressalert.ro


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ