Share

O fetita in varsta de 10 ani a ramas insarcinata dupa ce a fost violata de un baiat de 20 de ani. Copila a fost obligata sa se casatoreasca cu agresorul.

Sherry Johnson este o tanara din Florida, care la varsta de 10 ani a adus pe lume o fetita, dupa ce a ramas insarcinata in urma unui viol. Sherry si parintii acesteia faceau parte dintr-o secta religioasa, iar cand membrii acesteia au aflat ce a patit fata de 10 ani, au obligat-o sa se casatoreasca cu agresorul, un tanar in varsta de 20 de ani.

Citeste si   #alegeriSUA Trump promite ''cel mai bun plan de relansare'' posibil ... după alegeri

Pentru ca in statul american Florida nu exista o varsta minima la care tinerii se pot casatori, nimeni nu s-a opus casatoriei fetitei de 10 ani.

Sherry a declarat pentru New York Times ca violarea fetelor tinere de catre membrii sectei religioase este un fapt des intalnit in comunitatea ei si a decis sa faca publica povestea ei in speranta in care cineva va lua atitudinea si va opri aceste abuzuri.

“Am avut o viata groaznica”, a spus Sherry, care acum este o femeie in toata firea. Cand copiii de varsta ei mergeau la scoala, ea a ramas acasa sa creasca copii. In timpul mariajului, Sherry a adus pe lume 9 copii.

“In loc sa il incatuseze pe el pentru ceea ce mi-a facut, m-au incatusat pe mine, obligandu-ma sa ma casatoresc cu el”, a declarat Sherry.
Sherry Johnson lupta acum ca statul Florida sa introduca o varsta minima pentru casatorie si ca abuzurile sexuale in secta religioasa din care faceau parte parintii ei sa fie stopate.

Citeste si   Fostul preşedinte francez François Hollande pune în discuţie apartenenţa Turciei la NATO

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ