Share

Fetita de 14 ani din Tulcea crescuta cu iarba si batuta de mama a ajuns in grija statului. Cazul copilei a ajuns in atentia autoritatilor dupa ce a fost semnalat de catre sateni si profesori.

 La 14 ani, fetita arata ca un copil de clasa I. Ca sa isi potoleasca foamea, copila a ajuns sa manance iarba, sustin localnicii. Desi asistentii sociali vizitau saptamanal familia, acestia nu au facut nimic pentru ea.

“Maica-sa a spus ca a mancat porumbul de la iepuri, directoarea a gasit-o in cocina, manca porumb de la porc”, povestesc vecinii, potrivit a1.ro.

Tot satenii spun ca reprezentantii Primariei nu au facut nimic, desi fetita este batuta constantant. Pe de alta parte, directorul general DGASPC Tulcea sustine ca fetita nu a fost nici maltratata, nici exploatata prin munca.

Cazul copilei a fost facut public pe o retea de socializare de catre o vecina, Madalina Ciulei, care a promis ca va posta mai multe dovezi care sa demonstreze ca acuzatiile sunt adevarate.

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ