O fetiţă de 2 ani a pierit la Vaslui, după ce tatăl, care o creştea singur, i-a dat să mănânce

O fetiţă de 2 ani din Vaslui şi-a pierdut viaţa, imediat după ce a fost hrănită de tatăl său, care o creştea singur, după ce mama ei a abandonat-o la naştere.

Imediat după ce a mâncat, fetița a intrat în stop cardio respirator, iar când a văzut că nu mai respiră, tatăl a sunat disperat la 112.

Citeste si   Vești bune pentru LOCUITORII comunei MIROSLAVA! AUTORITĂȚILE au început lucrările pentru înființarea unei REȚELE de colectare a apelor MENEJERE

Fetiţă de 2 ani în stop cardio respirator, intervenţie a elicopterului SMURD

Fetiţa de 2 ani era crescută doar de tatăl său, după ce mama ei a abandonat-o la naștere. Tatăl a hrănit-o în această dimineață, dar imediat fetița a intrat în stop cardio respirator.

Când a văzut că nu mai respiră, acesta a sunat disperat la 112. La fața locului a fost trimis un echipaj de la Terapie Intensivă Mobilă, dar s-a solicitat la fața locului și elicopterul SMURD.

Citeste si   Piața IMOBILIARĂ din IAȘI afectată de CORONAVIRUS! APARTAMENTELE au rămas fără CHIRIAȘI

Tatăl şi-a luat fetiţa în maşină şi a pornit în întâmpinarea ambulanţei

După ce a sunat la 112, bărbatul și-a disperat fetița care nu mai respira, a pus-o în mașină și a pornit în întâmpinarea ambulanței, însă micuța nu a răspuns manevrelor de resuscitare iar medicii au fost nevoiți să declare decesul.

De asemenea, elicopterul SMURD sosit la fața locului pentru a o transporta cât mai repede la o clinică din Iași, nu a mai preluat-o.

Citeste si   Spitalul REGIONAL de Urgenţă IAȘI va avea 850 PATURI! Nelu TĂTARU: ”Spitalul care va fi construit la IAȘI este cel mai AVANSAT proiect”

Cauzele decesului urmează a fi stabilite după necropsie.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ