Share

Scene incredibile la Aninoasa, acolo unde o fetiță de 6 ani a fost pusă să-i facă sex oral unui băiat de 11 ani în timpul jocului ”Adevăr sau provocare”.

Polițiștii hunedoreni au deschis o anchetă, după ce o fetiță de 6 ani a fost supusă la perversiuni sexuale în timpul unui joc. Ea ar fost „provocată” de alţi copii să îi facă sex oral unui băiat de 11 ani, iar întreaga scenă a fost filmată de o altă copilă, de 12 ani.

Citeste si   Costel ALEXE către PRIMARUL PEDOFIL: „Te IUBESC ca pe tatăl meu!”

Potrivit informatiavj.ro, polițiștii locali din Aninoasa sunt cei care au aflat despre incredibila faptă care s-a consumat în incinta fostei unități miniere, acum închisă. Copiii au vorbit între ei și așa informațiile au ajuns la urechile oamenilor legii, care s-au sesizat imediat.

”Noi, prin Poliția Locală, am fost informați de cele întâmplate. Copiii se jucau ”adevăr sau provocare”, iar o fetiță i-a dat alteia pedeapsă să facă…treburi dintr-astea și pe urmă scenele s-au filmat cu telefonul. Noi am intrat în posesia filmării, am sesizat Direcția de Protecție a Copilului, poliție… Acum am intrat pe program de consiliere psihologică cu copiii. După cum am văzut eu, nu prea au înțeles ei despre ce este vorba. Ei o iau ca pe o joacă. Nu sunt din familii dezorganizate, sunt din familii normale, ca să spun așa. Părinții chiar au grijă de ei, dar la joacă, pe afară…”, a declarat pentru sursa citată primarul Aninoasei, Nicolae Dunca.

Cazul este cercetat de polițiști sub supravegherea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani.

Citeste si   Costel ALEXE către PRIMARUL PEDOFIL: „Te IUBESC ca pe tatăl meu!”

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ