Share

Caz revoltător! O fetită din clasa a VI-a a fost umilita de profesoara in timpul orelor de curs. Mama fetei lucreaza in strainatate, iar cadrul didactic i-a reprosat fetei ca femeia „sterge fundurile mosnegilor din Italia”.

O eleva din clasa a VI-a a fost insultata de o profesoara, care i-a spus ca mama sa sterge fundurile in Italia. Totul s-a intamplat in timpul orelor, liceul “Dante Alighieri” din Chisinau, relateaza publika.md.

Mama, în străinătate din cauza problemelor financiare

Parintii elevei in varsta de 11 ani sunt divortati de ceva timp. Acum, fata este crescuta de mama sa. Din cauza problemelor financiare, femeia a plecat in Scotia, iar copila a fost lasata in grija unei prietene. Ea spune ca in timpul orei de educatie plastica, profesoara a insultat-o atat pe ea, cat si pe mama sa, precizează sursa citată.

Citeste si   L-AŢI VĂZUT? Poliţiştii ieşeni caută un bărbat care a plecat dintr-o unitate medicală și nu a ajuns la domiciliu

Sa stii ca mama ta te lasa balta intotdeauna si pe mine nu ma intereseaza ca nu ai casa, nu ai tata si ca mama ta este undeva, dar eu stiu ca ea se duce in Italia sa stearga cururile la un mosneag”, i-ar fi spus profesoara.

Declaratiile fetei sunt confirmate si de unii colegi de-ai sai. “A spus ca n-are tata ca nu invata, ca mama ei este plecata in Italia ca naste si dupa asta pleaca si lasa copii, ca este destrabalata”.

Citeste si   Vezi unde au acționat polițiștii pe raza Municipiului Iași pentru a menține ordinea și siguranța publică

Cum se apără profesoara

Pe de altă parte, profesoara respinge toate acuzatiile care i le aduce copila, si spune că i-a făcut doar o observație. Ea sustine ca singurele atentionari pe care le-a facut au fost gen ‘nu manca, nu alerga ‘, și că legat de acest subiect i-ar fi spus: ‘Eu nu pot sa te educ, cand mama ta este peste hotare.

Citeste si   Ce faci când te lovești de capriciile vestimentare ale copilului tău?

In urma acestui incident, mama fetitei intentioneaza sa revina acasa si sa faca o reclamatie la Ministerul Educatiei, dar si la politie, mai precizează presa locală.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ