Share

După ultimele trei săptămâni de ploaie, weekend-ul acesta ne așteaptă un final de săptămână însorit. Cel mai bun mod de a sărbători acest lucru este prin a participa la evenimentul organizat de Gama Visual Events.

Biletele pot fi achiziționate exclusiv online, pe myticket.ro

Gama Visual Events este o companie ce se ocupă cu organizarea de evenimente de comunicare, informare, promovare, inovând marketing-ul modern:

Pentru a face evenimentele cât mai atractive și căutate de către clienți, vom integra în arhitectura evenimentelor foarte mult conținut vizual: pre-eveniment, în timpul evenimentului și post-eveniment.

 Astfel, vom utiliza cele mai recente inovații tehnologice și digitale (web, mobile, realitate augmentata, videografie, transmisii live, streaming, proiecții live pe ecrane), urmărind astfel să stabilim o comunicare complexă și modernă” au declarat aceștia pe pagina lor de facebook.

Evenimentul de vineri constă în rularea filmului ”Joker” în parcarea complexului comercial. Ce diferențiază acest eveniment de o seară normală la cinema este inițiativa unui cinematograf în aer liber.

Citeste si   Dr. Florin ROȘU este noul MANAGER al Spitalului de BOLI Infecțioase IAȘI

Scaunele din mall vor fi înlocuite de autoturisme

Normele impuse de autorități vor fi respectate în continuare, limita de 3 persoane în fiecare autoturism fiind obligatorie. Totuși, cinefilii nu au de ce să se îngrijoreze pentru că situația din țară nu va afecta desfășurarea evenimentului.

Peliculele difuzate în zilele de vineri și sâmbătă sunt ”Joker” un thriller-psihologic american bazat pe personajul cu același nume, avându-i în rolurile principale pe Joaquin Phoenix și Robert De Niro . Cel de-al 2-lea film de Oscar difuzat de cinematograful în aer liber este ”The Hateful Eight”.

Mister, western, sânge, umor negru, dramă, crimă, violență – toate puse pe un fundal sonor ”foarte catchy” (marca Ennio Morricone) și filmate măreț, în cadre lungi dar deloc plictisitoare.

E un film pe care, dacă l-ai văzut acasă, pe tv sau pe laptop, ai văzut mai puțin de jumătate din ce poate oferi o vizionare pe ecran mare, cu sunet in boxele mașinii dar și ambiental.  Să fie film! Sâmbăta aceasta să fie Tarantino”, au declarat organizatorii pe pagina oficială a evenimentului de sâmbătă.


Share

LĂSAȚI UN MESAJ