Lansat pe data de 15 martie 2019, filmul  ”Faci sau taci” este o comedie românească în regia Iuriei Luncașu .

Acesta are în distribuție atât actori recunoscuți, cum ar fi Augustin Viziru, Levent Sali, Diana Dumitrescu și Monica Bârlădeanu, cât și oameni desprinși din alte domenii – cum ar fi cântărețul Horia Brenciu sau comedianții Maria Popovici și Cosmin Nedelcu alias „Micutzu” .

Cu un palmares impresionant din care fac parte comediile ,,Minte-mă frumos” (2012) şi ,,Ghinionistul” (2017), Iura
Luncaşu a doborât în trecut recorduri de spectatori, care l-au pregătit pentru experienţa ,,Faci sau Taci”, noul său proiect, pentru care a filmat timp de doar 22 de zile, în 13 locaţii diferite din Banat.

“Faci sau taci” aduce în prim plan reţelele de traficanţi de carne vie, care de această dată au căpătat proporţii îngrijorătoare. O grupare atipică, fără nume, fără identitate, activează în România şi serveşte ţările vecine.

Nimic amuzant până aici. Dar atunci când câţiva funcţionari români primesc vizita oficialilor din Spania şi trebuie să pună la cale o misiune specială, iar spaniola lor constă în Hola, mamacita, Shakira, Pique, lucrurile se complică.
Pornim în misiune, dar care-i aia? Noroc că există şi oameni competenţi. Misiunea e pe cale să înceapă. O echipă de 6 fete de la forţele speciale, miniştri, comisari, un şofer nedumerit, un infractor cu identitate ascunsă, un funcţionar plin de pofte carnale, cu toţii se pun în mişcare. Se instalează tabăra de operaţiuni şi se aplică planul: fetele, care mânuiesc armele la fel de bine cum mânuiesc rujul, trebuie să intre adânc sub acoperire într-un semi-bordel, o casă conspirativă de tranzit unde sunt ţinute ostaticele în drumul spre Rusia sau Serbia.

Lucru de apreciat este că Iura Luncașu a reușit să adune reprezentanți ai atâtor domenii și să îi facă să funcționeze împreună

Un film independent semnat de casa de producţie Next Spot, comedia ,,Faci sau Taci” a fost realizată cu sprijinul Vertical Entertainment şi The Story Lab, divizia de conţinut a agenţiei internaţionale Dentsu Aegis Network.
”Faci sau taci” este genul de film care își propune să schimbe puțin aversiunea românilor față de filmele făcute de compatrioții lor. Și, într-un fel reușește.

LĂSAȚI UN MESAJ