Share

Cu doar două zile înainte de alegerile europarlamentare din 26 mai 2019, în ultima zi de campanie electorală, Partidul Național Liberal împlinește 144 de ani de la înființare și se pare că anul acesta, de ziua lor, liberalii primesc un cadou frumos: locul întâi în sondajele de opinie

Principalul contracandidat, PSD, se află vizibil în anul morții politice, el reușind, prin forțări de schimbare a legilor justiției prin ordonanțe de urgență și prin nerespectarea repetată a promisiunilor din programul de guvernare, să declanșeze cele mai mari mișcări de stradă împotriva unui partid politic din România după  momentul 1989.

Citeste si   Orban: Nu dorim impunerea de restricții. Toată lumea trebuie sa respecte legea și regulile de protecție sanitară

În ultima lună, Iașul a fost  martor la două momente negre din istoria acestui partid, congresul PSD din 20 aprilie, unde conducerea PSD Iași a fost nevoită să aducă o fanfară să cânte în fața Teatrului de copii Luceafărul din Iași pentru a acoperi huiduielile protestatarilor ce le erau adresate și momentul mitingului regional al PSD organizat pe 9 mai ce a fost urmat de un contra protest de amploare la care au luat parte circa 6000 de ieșeni nemulțumiți de actuala guvernare PSD.

Citeste si   HAOS la Senat. Dezbaterile pe noua lege privind carantina și izolarea, AMÂNATE. Orban: "Amânarea înseamnă un risc de infectare!"

În acest timp, PNL duce o campanie de informare a cetățenilor despre importanța alegerilor europarlamentare din 26 mai, își lansează programul politic pentru alegerile europarlamentare și susține referendumul pe tema justiției declanșat de președintele României Klaus Iohannis care a  participat  la mitingul PNL din 11 mai de la Iași vorbindu-le ieșenilor despre necesitatea declanșării acestui referendum și importanța prezenței la vot.

Citeste si   Orban îi îndeamnă pe români să nu iasă la mitingul de mâine, din Piața Victoriei: "Se pun în pericol!"

În Europa, România contează! În Europa, votul românilor contează, locul nostru este în Europa! Voi sunteți Europa! Să arătăm lumii că noi nu suntem un neam de hoți, ci un neam de oameni cinstiți. Pentru toate acestea, trebuie să mergem la vot pentru viitorul nostru, pentru viitorul copiilor, pe 26 mai mergem să votăm!” este îndemnul președintelui Klaus Iohannis către ieșeni și către toți românii.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ