Share

Ideile inovatoare, aplicațiile și soluțiile tehnologice care vor modela viitorul digital al sectorului bancar sunt aşteptate la cea de-a doua ediţie a competiţiei internaționale de inovare digitală, FinQuest by Alpha Bank 2020.

FinQuest by Alpha Bank a fost conceput ca răspuns la nevoia actuală a sectorului bancar pentru soluții digitale și aplicații, prin utilizarea tehnologiilor moderne. În acest scop, crearea unei noi experiențe bancare digitale este provocarea la care participanții sunt invitați să răspundă, cu idei inovatoare care modernizează serviciile bancare și pun Clientul pe primul loc.

Citeste si   Gaze lacrimogene, folosite de forțele de ordine pariziene pentru a evacua o tabără de migranți

FinQuest by Alpha Bank 2020, care are loc pentru al doilea an, va dura trei luni și se va desfășura în trei etape. Prima etapă include prezentarea propunerilor, iar cea de-a doua etapă se referă la susținerea ideilor și propunerilor care s-au remarcat, prin ateliere speciale și seminarii susținute de specialiști din piață și din cadrul Băncii. În faza finală, propunerile selectate vor fi prezentate în cadrul unui eveniment deschis unde se vor alege cele mai bune  trei soluții.

Citeste si   Culisele statului paralel - Miercuri, ora 18:00. Bătălie politică la sânge pe controlul unei societăți de stat: Loteria română

Procesul de depunere a proiectelor pentru FinQuest by Alpha Bank a început deja și se va desfășura până pe 25 septembrie 2020.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ