Share

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat că în cazul în care un club nu are autorizație de funcționare de la sectorul pe raza căruia se află, acesta trebuie închis.

“Incendiu la un club din Capitală! Nu sunt victime, Slavă Domnului! Am alertat toate autoritățile responsabile. Din punctul meu de vedere, în cazul în care un club nu are autorizație de funcționare de la sectorul pe raza căruia se află, așa cum prevede legea, trebuie închis. Numai așa va înțelege toată lumea că legile trebuie respectate de toți și că nu se joacă nimeni cu viețile oamenilor”, a Gabriela Firea, pe Facebook.

Primarul Sectorului 2, Mihai Mugur Toader, a declarat că Bamboo n-ar avea autorizație de funcționare și că anul trecut a fost amendat de primăria sectorului 2, care are, însă, responsabiliatea de a emite autorizație doar pentru desfășurarea activităților de alimentație publică.

Un incendiu puternic a izbucnit sâmbătă dimineață la clubul Bamboo din București. 42 de persoane au ajuns la spital din cauza intoxicației cu fum, dar niciuna n-a suferit arsuri. Localul a ars în totalitate.

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ