Gabriela Firea: „Aș merge să îl contracandidez pe Liviu Dragnea oriunde s-ar duce” 

Gabriela Firea a declarat că este prematur să vorbească despre o candidatură la președinție și spune că nu își dorește să plece de la Primăria Capitalei, dar adaugă și că ar vrea să-l contracandideze pe Liviu Dragnea dacă acesta intră în cursa pentru palatul Cotroceni.

La câteva ore după ce a trimis o scrisoare deschisă în care spune că bugetul Capitalei a fost tăiat cu aproape 25% și că „Dragnea îi urăște pe bucureșteni”, primarul Bucureștiului a declarat că are momente în care se gândește că candideze împotriva șefului PSD în orice cursă s-ar înscrie acesta. „Nu m-am gândit să îi părăsesc pe bucureșteni, să plec de la PMB, dar credeţi-mă că-mi vine de multe ori să spun că m-aş duce să-l contracandidez pe domnul Dragnea oriunde se va duce el, dar oriunde.

Numai să vadă că nu poată să meargă cu minciuna, cu manipularea şi cu răzbunarea până la capăt. Asta la supărare. Deocamdată vreau să îmi termin cu bine problemele de la Capitală. Cred că este prematur”, a declarat Gabriela Firea, la România TV.

LĂSAȚI UN MESAJ