Firma Cotnari premiată de cel mai important ziar de business din România

0
Share

Ziarul Financiar a acordat joi firmei Cotnari SA premiul special al Conferinței Regionale “Campioni în Business” Moldova 2016. Premiul vine la o lună după ce primarul Iașului, Mihai Chirica, încercase fugărirea din oraș a acestui brand (Primăria a ordonat demontarea tuturor materialelor publicitare ale Cotnari și a acuzat compania de ilegalități, stârnind furia acționarilor). Ca să fie clar cine are mai multă competenţă în aprecierea afacerilor precizăm că Ziarul Financiar este cel mai important cotidian de business din România în timp ce Primăria Iaşi a fost controlată de 6 ori de către DNA pentru afaceri necurate cu firme de casă (afaceri din care COTNARI evident că a fost exclusă).

Citeste si   Alertă în București. O clădire monument-istoric s-a prăbușit

Alte firme ieșene premiate de Ziarul Financiar în cadrul proiectului “Campioni în Business” sunt producătorul de carne Ava Star și dealerul auto Casa Auto.

Iată lista completă a premiilor ZF

La categoria ‘‘Campioni în Business’’ cu cifra de afaceri mai mare de 15 milioane de euro au fost premiate următoarele companii:

• Betty Ice (Suceava), producător al brandului de înghețată cu același nume
• Elsaco Group (Botoșani), cu afaceri în fabricarea de instrumente și dispozitive pentru măsură, verificare, control și navigație
• Ava Star (Iași), cu afaceri în domeniul prelucrării produselor din carne

Citeste si   Încă un oraș a intrat în scenariul roșu. Elevii învață de acasă, școlile și restaurantele s-au închis

La categoria ‘‘Campioni în Business’’ cu cifra de afaceri între 3 și 15 milioane de euro au fost acordate premii următoarelor companii:

• Casa Auto (Iași), cu afaceri în comerțul cu autoturisme ușoare, de sub 3,5 tone
• Paco Prod Serv (Vrancea), cu afaceri în comerțul cu amănuntul
• Balcanic C.P.P. (Vrancea), cu afaceri în domeniul fabricării de ambalaje plastice

Premii pentru continuitate în derularea afacerilor de succes și a rezultatelor de business excepționale au fost acordate după cum urmează:

Citeste si   În 7 minute s-au acordat 350.000.000 de EURO! Iată lista CÂȘTIGĂTORILOR din IAȘI

• Aerostar (Bacău), cu afaceri în producția de componente pentru avioane
• Pandora Prod (Vrancea), cu afaceri în producția de textile
• Electric Plus (Bacău),
• Salbac (Bacău), activități de procesare a produselor din carne
• Proinvest Group (Iași)

„Campioni în Business” este un program care descoperă, promovează și premiază cei mai dinamici antreprenori români care creează și menţin locuri de muncă, aduc valoare prin inovaţie și contribuie în mod semnificativ la bugetele locale și de stat.

Sursa: topiasi.ro


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ