Share

 

Acuzațiile vin după ce PSD a anunțat că nu va vota ordonanta de urgenta prin care guvernul a amânat dublarea alocatiilor pentru copii pentru 1 august.

Ministrul liberal al Finanțelor, senatorul Florin Cîțu, este de părere că PSD „vânează” voturi prin prăbuşirea economiei că urmare a creşterii cheltuielilor bugetare care nu au sursă de finanţare.

„Acțiunile PSD în Parlamentul României reprezintă TERORISM economic. Nu există niciun dubiu  . PSD are un singur scop. Să mai câștige câteva voturi chiar daca asta înseamnă prăbușirea economiei pentru următorii zece ani. (…) Acum PSD vânează voturi prin PRĂBUȘIREA economiei că urmare a creșterii cheltuielilor bugetare care nu au sursă de finanțare. (…) PSD se comportă că o grupare teroristă. Vom opri, ca si pana acum, aceste atacuri teroriste ale PSD la stabilitatea economică. Nu-i vom lăsa să prăbușească economia”, spune ministrul Finanţelor, miercuri, înttr-un mesaj pe pagina sa de Facebook.

Citeste si   Dezbateri cu glume și băuturi fine, la ceas târziu în noapte, pe Legea carantinei

PSD s-a îmbogățit la Camera Deputaților, prin venirea a șase deputați ALDE. De frica disparitiei politice din Parlament, ALDE a anunțat miercuri afilierea la grupul PSD a celor șase deputați rămași după desființarea grupului, anul trecut. ALDE a rămas și la Senat fără grup, tot de anul trecut. 

Florin Cîțu lansează o săgeată și spre liderul interimar al social-democraților, pe care-l acuză că va face „totul pentru a prăbuși economia și a crea haos și panică”, pentru a câștiga PSD și șeful partidului, Marcel Ciolacu:

Citeste si   Un lider PSD nu crede în existența COVID și-și insultă proprii colegi de partid

„Ciolacu s-a opus prelungirii stării de urgență pentru că avea de câștigat dacă criza de sănătate ar fi avut un impact negativ mai mare asupra românilor (vă aduceți aminte scenariile apocaliptice cu zeci de mii de victime lansate de acesta). (…) Ciolacu NU VREA creștere economică și bunăstare pentru toți românii pentru că nu are de câștigat. Vă face TOTUL pentru a prăbuși economia și a crea haos și panică. Atunci câștigă PSD și Ciolacu”.

Citeste si   Klaus Iohannis, apel către Parlament: E urgentă nevoie de această lege! Aceste tergiversări pot costa viața a zeci, sute de români!

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ