Share

”PSD minte și manipulează. Am spus că este și o doză de prostie acolo… PSD știe foarte bine că legea finanțelor publice a fost modificată chiar de ei și spune foarte clar că, în anii electorali, bugetul este prezentat de noul guvern la 15 zile după învestire. Este un articol simplu, poate să-l înțeleagă oricine. Aici este manipulare ordinară…

Citeste si   Ajutorul de stat pentru HoReCa: 20% din pierderile din acest an. Când va deveni programul operațional

PNL va prezenta, bineînțeles, un program de guvernare. Suntem foarte transparenți și vom fi în privința modului în care vrem să administrăm România.

Noi deja am crescut pensiile cu cea mai mare valoare cu care au fost crescute până acum în istorie. PSD a fost la guvernare trei ani și tot nu a crescut pensiile cu aceeași valoare. Noi au reușit, în actualul context dificil, să creștem și pensiile, și alocațiile”, a spus Cîțu. 

Citeste si   Președintele Iohannis, în vizită la Stația de comprimare gaze naturale Jupa

Reiterând că guvernul liberal ”e responsabil în ceea ce privește bugetul”, ministrul a anunțat că, potrivit estimărilor sale, economia țării se va contracte cu aproximativ 4% anul acesta. Jumătate din deficit reprezintă măsurile luate în timpul pandemiei, 16 milarde de lei rămânând la companii prin măsurile fiscale, a adăugat Cîțu.

Citește și ”Florin Cîțu:PNL nu va majora taxele după alegeri. Vești bune în privința veniturilor”

Citeste si   ”Culisele statului paralel”|Cristian Rizea se teme pentru viața lui dacă revine în România. Avocata Corina Stratan, dezvăluiri incendiare

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ