Share

 

„Așa vrea Ciolacu să conducă România!Îmi este foarte greu să scriu ce simt în aceste momente. Au trecut deja multe ore bune de când al treilea om în stat a îndemnat populația să mă linșeze public, ca pe Ceaușescu.Sunt șocat și nu pot să comentez gravitatea acestor declarații. Până și în politica există o limita. Ajunge!Marcel Ciolacu, tot ce rămâne după declarația ta este următoarea întrebare: cum te mai duci tu acasă la familia ta și te uiți în ochii lor? Aștept să-ți ceri scuze”.

Citeste si   Klaus Iohannis, vizită importantă - proiect pentru dezvoltarea României

Mesajul transmis de Florin Cîțu pe pagina sa de Facebook vine după ce Marcel Ciolacu a comentat, luni seara, la un post TV, împrumuturile făcute de Ministerul Finanțelor. El a comparat situația cu perioada comunistă, când, spune Ciolacu, Ceaușescu ar fi fost împușcat pentru că a plătit datoriile.

Liderul social-democrat cere ca proiectul de buget pentru anul viitor să fie pus în „Transparență decizională”, pe site-ul Ministerului de Finanțe, și nu neapărat votarea acestuia de către actualul Parlament. Liderul PSD, care este și președinte al Camerei Deputaților, a făcut trimitere în cazul actualului ministru al Finanțelor la ce s-a întâmplat cu cel care a condus România timp de aproape 25 de ani până în 1989:  „pe Ceauşescu l-am împuşcat pentru că a plătit datoriile. Ce facem cu cei care au îndatorat ţara acum?”.

Citeste si   Instanța a decis. „Deputații de la șaormerie”, Adrian Solomon şi Irinel Stativă, rămân cu amenzile

Citește și Marcel Ciolacu: ”Pe Ceauşescu l-am împuşcat pentru că a plătit datoriile. Ce facem cu cei care au îndatorat ţara acum?”

Preşedintele PSD a răspuns, luni seară, criticilor aduse de ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, propunerilor făcute în programul de guvernare al PSD, Marcel Ciolacu afirmând că nu ştie “ce ceaiuri ia, dimineaţa, seara” Florin Cîţu.

Citeste si   Candidat PNL Buzău și consilier de stat al cancelariei premierului Orban, amenințat cu bătaia, în campanie electorală

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ