Share

 

„Grupul deputaţilor PNL nu participa la votul asupra moţiunii de cenzură, pe care PSD a transformat-o într-un ghem de minciuni. Moţiunea PSD ar fi trebuie sa se intituleze: PSD vrea să dea foc României, în plină pandemie”, a scris Roman, duminică, pe Facebook.

„Având în vedere faptul că România este în lupta cu pandemia şi suntem cu doar câteva săptămâni înainte de alegerile locale şi parlamentare, gestul PSD nu este doar neconstituţional, ci şi unul profund iresponsabil. După ce au lăsat România cu depozitele goale de medicamente, cu stocuri “zero”, PSD a dus în permanenţă o luptă pentru sabotarea Guvernului. S-au plâns că măsurile luate de Guvern sunt prea dure, au cerut relaxare peste relaxare şi rezultatul este că am ajuns la o medie de peste 1.200 de cazuri pe zi. Au lăsat Guvernul fără posibilitatea unor acţiuni legale şi astfel numărul cazurilor grave de pe secţiile ATI a explodat”, adăugat deputatul Florin Roman.

Citeste si   Negoiță îl acuză pe prefectul Capitalei de "jocuri politice" și depune o plângere penală pe numele său

Potrivit acestuia, PSD vrea să genereze o criză politică „doar pentru interese de partid”.

„Lupta de gherilă a PSD s-a mutat apoi pe plan economic, solicitând măriri de pensii şi salarii, de parcă România nu ar fi trebuit sa aloce sumele necesare luptei anti-COVID-19. (…) baronii roşii ai PSD vor să genereze o criza politică, să arunce România în haos, doar pentru interese de partid. (…) Nicăieri în lume, un partid nu a forţat o moţiune de cenzură în perioada pandemiei. PNL nu girează acest demers politicianist al baronilor PSD, unul iresponsabil, neconstituţional şi împotriva intereselor de stabilitate politică a unei ţări aflate încă în război cu pandemia”, a mai scris Roman pe Facebook.

Citeste si   VIDEO Clotilde Armand, ironizată de Oana Lovin: Cu bilețele scrise de alții?


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ