Share

Bugetul anual al Primăriei Bârnova se ridică la suma de 1 miliard de lei. Este cunoscut faptul că 25% din această sumă este destinată salariilor. Totuși, restul de 75% sunt venituri gestionate de autoritățile locale.

80.000 de lei cheltuiți de autorități pentru deszăpeziri, în condițiile în care nu a nins

Deși anul trecut nu a fost zăpadă, locuitorii din Bârnova au plătit unei firme deținute de actualul primar 80.000 de lei pentru deszăpeziri. O altă cheltuială suspectă a fost cea pentru mentenanța iluminatului public. Deși acest sistem a fost modernizat recent de autorități și dispune de 5 ani de garanție, putem doar să ne întrebăm în ce au fost investiți 250.000 de lei din banii bârnovenilor.

Citeste si   100% TU DECIZI! Varujan Vosganian, cel mai bun scriitor dintre politicieni

Într-un mesaj postat pe pagina sa personală, candidatul PMP la Primăria Bârnova, Florin Vornicu, a declarat:

„Bălan a avut grija să-și ocupe postul de la PSD cu un om de-a lui,caine credincios,care îi lustruieste pantofii stăpânului,anulandu-si practic un eventual candidat puternic.Acest om care candidează din partea PSD,poate știți sau nu, desi îl auziți la Radio și desigur ai niste pretenții, este printre altele si instructor auto și le promite cursanților că ii ajuta la examen ,luandu-le la fiecare câte 500 euro. Daca au noroc și reușesc, își păstrează banii,în caz contrar le dă banii înapoi spunând că nu a putut aranja.
Aceștia sunt candidații toxici pe care nu trebuie să puneti ștampila dacă vreți o comună care să înceapă să avanseze„

 

Citeste si   Nicușor Dan, validat primar al Capitalei

Share

LĂSAȚI UN MESAJ