Share

Managerul spitalului a spus că majoritatea sunt asimptomatici, nu prezintă forme severe de boală şi crede că ar fi putut fi putut fi infectaţi de la pacienţi direcţionaţi de la alte spitale din judeţ, care nu au fost testaţi.

“Nu puteam rezista singuri în faţa avalanşei de cazuri care ne erau trimise din judeţ drept urgenţe operatorii, deşi unele nu aveau acest statut. Vreau să mulţumesc conducerii DSP Suceava pentru sprijinul acordat în vederea păstrării unui spital curat şi sigur pentru pacienţii noştri. Acţiunea de mare anvergură la care s-au înhămat, şi care înţelegem şi noi că implică un mare efort din partea colegilor din DSP, ne va ajuta să izolăm în mod prompt eventualul personal asimptomatic”, a spus Andronachi, adăugând că a solicitat testarea tuturor cadrelor medicale din Spitalul Municipal Rădăuţi.

Citeste si   EVOLUȚIA pandemiei în județul SUCEAVA! Au fost efectuate 21.594 de TESTE , iar 2.670 persoane s-au VINDECAT

Direcţia de Sănătate Publică Judeţeană Suceava a demarat o anchetă epidemiologică pentru a stabili modul în care s-a produs îmbolnăvirea celor 23 de cadre medicale, notează agerpres.ro.

De la începutul evoluţiei COVID-19, în Spitalul Municipal Rădăuţi s-au mai îmbolnăvit, în diferite perioade timp, alte 27 de cadre medicale. 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ