Share

Focuri de armă în faţa ambasadei SUA din Ankara au fost raportate de presa din Turcia, marţi dimineaţă.

Împuşcături în Ankara, marţi dimineaţa, în faţa ambasadei SUA din capitala Turciei, la doar câteva ore după atentatul care a dus la uciderea ambasadorului rus din Turcia.

Un bărbat a tras cel puţin 8 focuri de armă în faţa ambasadei SUA, potrivit agenţiei turce Anadolu, care menţionează că suspectul a fost arestat.

Citeste si   Coronavirus: Guvernul polonez mobilizează companii de stat şi armata în lupta contra epidemiei

Oficialii americani au anunţat că vor închide pe tot parcursul zilei de azi Ambasada din Ankara şi consulatele din Istanbul şi Adana.

Potrivit autorităţilor turce, Sahin S. s-a apropiat de ambasada SUA din cartierul Cankaya cu o armă ascunsă în haină şi a tras în aer 8-9 focuri, înainte de a fi reţinut.

Citeste si   #alegeriSUA Filiale ale Partidului Democrat şi think-tank-uri influente, vizate de hackeri ruşi

Andrei Karlov, ambasadorul Rusiei în Turcia, a fost împuşcat luni, în timp ce participa la o expoziţie, în oraşul Ankara. Ambasadorul a decedat la spital din cauza rănilor suferite.

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ