Share

Spitalul orașului Buhuși a primit o finanțare de 2.979.000 RON de la Ministerul Sănătății

Spitalul Orașului Buhuși  a primit o finanțare de 2.979.000 RON de la Ministerul Sănătății. Banii sunt alocați pentru dotarea cu aparatură și echipamente medicale, iar la această sumă se adaugă și 10 % cofinanțare de la Consiliul Local/ Primăria Orașului Buhuși.

Citeste si   Ajutoare de urgenţă de peste 500.000 lei pentru aproape 200 de familii şi persoane cu probleme sociale grave

„Este cea mai mare suma primită vreodată de unitatea noastră sanitară cu paturi și va fi folosită în totalitate pentru achiziția de aparatură și echipamente medicale, segment unde suntem cam deficitari în acest moment, majoritatea având o vechime de peste 12 ani.

Aceste investiții sunt ca o gură de oxigen pentru spitalul nostru pentru că avem multe sectoare de activitate în care medicii lucrează doar cu stetoscopul.

Citeste si   Ajutoare de urgenţă de peste 500.000 lei pentru aproape 200 de familii şi persoane cu probleme sociale grave

Suntem siguri că aparatură și echipamentele medicale ce urmează a fi achiziționate vor contribui la creșterea gradului de satisfacție a pacienților noștri și la acordarea de servicii medicale de calitate celor care ne vor trece pragul.” a declarat managerul Spitalului Orașului Buhuși, Constantin Poiană.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ