Share

Marți, 4 aprilie 2017, la Hotel Unirea Iași, va avea loc cel mai complex eveniment internațional de promovare și stimulare a dezvoltării afacerilor din regiune: Forumul Afaceri.ro Iași 2017

forumulregiuniimoldova.wordpress.com

Forumul Regiunii Moldova

 

Evenimentul este organizat de Arhipelago, MB Event, Bridge, Invest în Iași, APEC, cu sprijinul Primăriei Municipiului Iași.

Misiunea forumului este de a conecta companiile regionale la piața economică internațională și națională.

Forumul Afaceri.ro Iași 2017 va fi deschis, în cadrul primului panel ”Iași: Open for Business”, de o analiză asupra modului în care se realizează afacerile în Iași, la care vor participa: Primarul Municipiului Iași, Mihai Chirica; Președintele Camerei de Comerț și Industrie, Paul Butnariu; Viceprimarul Municipiului Iași, Radu Botez.

Va urma un dialog cu Primarul Municipiului Iași, Mihai Chirica, și Grațian Mihăilescu, Fondator Urbanize Hub, despre cum se poate dezvolta Iașul ca Smart City.

Prodecanul Facultății de Georgafie și Geologie din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Mihai Bulai, va prezenta apoi platforma de promovare turistică Iasi.Travel.

Citeste si   Victorie inedită într-o primărie din Rusia. Femeia de serviciu i-a luat fața edilului

Ulterior, Ovidiu Biber, organizatorul Festivalului Afterhills și Bogdan Baianu, organizatorul Festivalului Neverwas, vor continua un dialog pe tema “Iași: Orașul evenimentelor”.

Forumul va continua cu panelul: „Oportunitați Britanico-Române”, susținut în limba engleză, unde Colin Lovering, Chairman Camera de Comerț Britanico-Română, Mark Baulch, Business Development Manager la Camera de Comerț din Hampshire, Raluca Constantinescu, Director Trade and Investment la Ambasada Marii Britanii în România și Călin Humă, Președinte Bridge, vor dezbate oportunități de a identifica investitori britanici pentru sprijinirea ideilor noastre de afaceri, oportunități de sprijin pentru extinderea companiilor românești pe piețe internaționale, dar și pentru creșterea popularității produselor și serviciilor românești la nivel european.

În cadrul panelului trei, „Oportunități pentru managerii și antreprenorii români”, Dan Zaharia, Senior Leasing Consultant Extind Management, Peter Barta, Director Executiv Fundatia Post Privatizare, Doru Lionachescu, Membru Board Banca Transilvania & BT Capital Partners, Octavian Bădescu, Fondator și actionar majoritar Sameday Courier vor purta discuții despre orașul Iași ca nod antreprenorial în context regional și continental.

Citeste si   Modificarea legilor Justiției, în dezbatere publică până pe 31 martie 2021. Ce prevede proiectul

Va fi analizată pregătirea companiilor pentru atragerea de investitori și transformarea celei din urmă în oportunități de export, dar și despre oportunități de parteneriate economice între firme din Nord-Estul României și Vestul României.

Nu în ultimul rând, aceasta sesiune va încerca să dezbată predicții în afaceri pe 2017-2021.

În cadrul panelului final: „Antreprenoriat: provocări și drumul spre succes”, fostul Ministru pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Florin Jianu, alături de George Onofrei, Redactor șef Iașul in afaceri, Angela Achiței, CEO Util Deco & Președinte ADV Romania și Marius Maier, Manager General și Owner CMC Grup Broker de Asigurare, vor dezbate pe marginea programului Start-up Nation România, antreprenoriatului social și Business – Fine Tuning: optimizarea afacerilor române.

După prânzul de afaceri cu speakerii și reprezentanții delegațiilor economice din UK și Vestul țării, Forumul Afaceri.ro Iași se va încheia cu o secțiune complexă de networking business to business, desfășurată pe o durată de trei ore, unde participanții vor putea deschide noi relații de afaceri cu parteneri strategici naționali și internaționali, investitori potențiali și reprezentanți de top ai companiilor prezente.

Citeste si   Nicușor Dan: "A fost o campanie murdară la adresa mea. Mi se pare comic ca tocmai PSD să acuze fraude"

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ