Un fost angajat al CJ Iași găsit mort de trei zile în propria-i locuință

Un bărbat în vârstă de 53 de ani, angajat al Serviciului de Urbanism din cadrul Consiliului Județean Iași, a fost găsit mort în cursul zilei de ieri în propria-i locuință.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost descoperit de vărul său, care s-a alertat pentru că acesta nu-i răspundea la numeroasele apeluri trimise.

Cristian Robert Poroch, un coleg de muncă exemplar 

Bărbatul nu avea copii și locuia singur în cartierul Frumoasa. Printre colegii de breaslă era recunoscut drept ca un angajat model și un coleg exemplar.

Din informațiile aflate se pare că fostul angajat al CJ Iași Cristian Robert Poroch suferea de mai multe afecțiuni cardiace. În acest moment corpul neînsuflețit al bărbatului se află la IML pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului.

Contactat de către reporterii Bună Dimineața Iași, Purtătorul de Cuvânt Inspectoratul de Poliție Județean a declarant că din primele cercetări bărbatul era decedat de cel puțin trei zile. În cauză s-a deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpa.

Astăzi în jurul orei 11.30 (n.r. 05.06) am fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că vărul său în vârstă de 53 de ani nu i-ar fi răspuns la telefon și de asemenea,  nu ar fi mers la muncă de aproximativ trei zile.

Deplasați la fața locului, colegii mei au descoperit cadavrul bărbatului. Acesta nu prezenta urme de violență. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului”, a declarant purtătorul de cuvânt al IPJ Iași, Ioana BUȘTIUC.

LĂSAȚI UN MESAJ