Imagini șocante într-un sat din judeţul Suceava. Fostul viceprimar al comunei, un bărbat de 54 de ani, a fost găsit mort după ce a fost înjunghiat.

Chiar fiica lui și-a descoperit tatăl fără suflare, miercuri dimineaţă. Ultima dată omul a fost văzut la barul din sat, iar acum poliţia face cercetări.

Oamenii din sat spun că marți seară l-au văzut ultima dată pe bărbat. Acesta era la barul din sat, unde s-ar fi cinstit cu un prieten, iar apoi a mers spre casă. S-a făcut târziu, iar familia a văzut că nu ajunge acasă şi s-au dus să-l caute.

Toată noaptea au cercetat împrejurimile, însă în zadar. Spre dimineaţă, fiica acestuia a găsit trupul neînsufleţit al omului ascuns după nişte boscheţi: era dezbrăcat până la brâu, avea mai multe plăgi înjunghiate la zona gâtului şi urme pe spate.

Citeste si   GCS: Încă patru persoane au murit din cauza noului coronavirus; bilanţul total al deceselor - 1.223

La faţa locului au venit poliţişti şi criminalişti care au ridicat mai multe probe. Din primele cercetări se pare bărbatul ar fi căzut într-un șanț, după ce a fost atacat, iar apoi criminalul i-ar fi târât trupul într-o zonă mai ferită.

Unul dintre suspecţi este bărbatul cu care omul ar fi băut marți seara, iar autorităţile încearcă să acum să afle intraga poveste.

Autorităţile spun că incidentul s-a petrecut în timp ce bărbatul venea spre casă. Politstii au dus şi un câine de urmă la faţa locului, pentru a da mai repede de urma făptaşului. Vecinii spun că l-au văzut ultima dată seara, când omul se ducea la tatăl lui. Sătenii spun că era un om bun, însă mai avea certuri cu un vecin, cu care ar fi băut la bar în seara în care a avut loc incidentul.

Vecin: „Atât mi-a spus: „Vasile, n-am timp, că mă duc la tata.”

Mi-a spus nevastă că Zamfir e mort. Cum e mort? E tăiat gâtul. Era băiat bun, jucam cu poliţistul table, treaba era bună. Cum să iei gâtul la un om?Aşa frumos am vorbit aseară (n.r – marți seara) cu el.”

Vecin: „L-a căutat toată noaptea, nu l-a găsit şi dimineaţa fetiţa lui l-a găsit în grădină. Ar fi înjunghiat la gât. Acolo e problema, cu cine a servit. Nu era băutor, dar mai oprea după ce venea de la serviciu.”

Vecin: „Nu am auzit nimic.”
Reporter: „Avea lovituri de cuţit?”
Vecin: „Da, tăiat gâtul şi spartă arcada. Era dezbrăcat şi avea pe spate, a fost târât.”
Reporter:„Avea duşmani?”
Vecin: „Da, avea la deal. De pe cameră arătă doi plecaţi la vale.”

Politstii au deschis un dosar penal pentru omor şi încearcă să afle cine este vecinul cu care omul s-a cinstit. Odată ce vor afla, omul va fi dus la audieri.

Citeste si   Deputatul PSD Maricela COBUZ: ”Guvernul PNL trebuie să ASIGURE condiții PACIENȚILOR din SPITALE”
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ