Bruynseels, care este prima femeie candidat la Preşedinţie, a vorbit în discursul său despre greutăţile din copilărie, când mama sa a crescut-o singură, dar şi despre faptul că “şi-a schimbat destinul”

„Refuz să accept că eu reprezint doar o excepţie în România şi vreau să facem din România o ţară în care oamenii îşi împlinesc visurile, o ţară a poveştilor de succes”,a declarat Ramona Ioana Bruynseels.

Ea a continuat spunând că studiile i-au deschis multe porţi, având o carieră de succes.

„Peste tot însă pe unde am ajuns am simţit acelaşi lucru: acasă, cu adevărat acasă, cu adevărat în largul tău, este doar printre ai tăi, este doar acolo unde-ţi sunt bunicii, străbunicii, amintirile şi rădăcinile.

 Aşa că după ce am absolvit cursurile Şcolii de Guvern din SUA am rezistat tentaţiei de a-mi clădi un destin american şi m-am întors în România”, a afirmat noua membră care candidează la Președinție.

Bruynseels a spus că şi cozile de la secţiile de vot, campaniile civice de pe Facebook, protestele din centrul oraşelor au ca principal motiv dorinţa de schimbare a românilor.

„România noastră, România nouă cum îmi place mie să îi spun, s-a trezit, s-a schimbat. Noi ne-am schimbat şi nu doar noi, întreaga Europă, întreaga lume occidentală a intrat în general într-o nouă etapă, o nouă etapă a cărei principală trăsătură, ignorantă de către unii politicieni şi de către unii analişti consacraţi, este întoarcerea la democraţia participativă autentică”, a precizat Ramona Ioana Bruynseels.

LĂSAȚI UN MESAJ