Share

Președintele rus, Vladimir Putin, a semnat un decret care oferă Serviciul Federal de Securitate (FSB) dreptul de a confisca terenuri și alte proprietati imobiliare în interes de stat, anunta TASS, care citeaza textul de lege publicat pe portalul oficial de informatie juridica al Rusiei.

FSB „poate lua decizia de confiscare a terenurilor și (sau) a construcțiilor situate pe acesta pentru uzul public al Federației Ruse“, citeaza agentia de stat TASS din document.

Citeste si   Sudanul respinge condiţionarea eliminării sale de pe lista SUA a statelor teroriste de normalizarea relaţiilor cu Israelul

În Rusia există o procedură simplificată de confiscare a terenului pentru nevoile statului. Startul acestei proceduri simplificate a fost dat odată cu pregătirile pentru Jocurile Olimpice de la Soci.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ