Share

A trecut la cele veșnice Victor Tacu, profesor universitar, fost medic primar Medicină Internă de la Spitalul Parhon din Iași

Generații întregi de studenți își aduc aminte de profesorul exigent, dar corect, căruia îi spuneau „Făt Frumos din Logică”, iar pacienții de unul dintre medicii cu har ai Iașului, conform datelor dintr-un interviu.

Citeste si   USR-PLUS, sancționată pentru CAMPANIE ilegală la IAȘI

Conducerea și intreg colectivul medical din cadrul Spitalului clinic “Dr. C.I. Parhon” Iaşi anunță cu părere de rău trecerea în neființă a Domnului Profesor Universitar Doctor Victor Tacu, fost medic primar Medicină internă, profesor al Universității de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa Iași și fost șef de secție al Clinicii a IV-a Medicală, de la Spitalul Parhon, dascăl cu vocație și un om dedicat pacientului si acestei meserii nobile.

Citeste si   USR-PLUS, sancționată pentru CAMPANIE ilegală la IAȘI

„În toată cariera mea, m-am convins de un fapt: medicina fără suflet nu este medicină umană” a mărturist Profesorul Universitar Doctor Victor Tacu într-un interviu.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ