Share

Prunea i-a dat în judecată şi pe cei de la Iaşi! În patru contracte, el a luat 87.000 de euro din prime de instalare

La Tribunalul Bucureşti, la Secţia a VIII-a Conflicte de Muncă şi Asigurări Sociale se află pe rol dosarul depus de avocatul lui Florin Prunea în data de 11 iulie 2017 și cu ultima adăugare în 19 septembrie 2017 împotriva celor de la CSM Poli Iaşi.
Ieşenii l-au concediat pe Prunea din funcţia de preşedinte după peste cinci ani de colaborare, cu două luni înainte de finalul contractului său de muncă. Pentru că l-a dat afară, moldovenii i-au achitat lui Prunea o despăgubire de 20.000 de euro, informează Digisport.

Citeste si   Mai multe unități de ÎNVĂȚĂMÂNT preuniveristar din județul IAȘI au solicitat SUSPENDAREA cursurilor

Acum, fostul portar al echipei naţionale contestă decizia şi invocă faptul că după trei ani trebuia să i se fi făcut contract pe perioadă nedeterminată. Condiţii în care însă nu ar fi putut primi în mai multe rânduri prima de instalare.

Prunea speră să primească despăgubiri importante de la moldoveni. Aşa cum s-a întâmplat şi când forul condus la acea vreme de Mircea Sandu l-a suspendat din funcţia de conducător al departamentului Internaţional de la Federaţie pentru implicarea în dosarul Mită pentru Arbitri. Plata de peste 500.000 de euro a fost făcută de administraţia Burleanu, dar pentru vechiul litigiu, mai informează Digisport.

Citeste si   BULETIN INFORMATIV – 22.09.2020

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ