Share

Ieri, s-a emis sentința în cazul fostului procuror ieșean Eva Emilian 

El a fost pedepsit pentru luarea de mită, operațiuni financiare ca acte de comerț incompatibile cu fucția în scopul obținerii pentru sine de bani și fals în declarații. Judecătorii din cadrul Înaltei Curți de Casație și Justiție (ÎCCJ) au decis o pedeapsă de doi ani și 11 luni de închisoare cu suspendare.

Citeste si   O treime dintre ANGAJAȚII din mediul URBAN au simțit că ANGAJATORUL s-a apropiat de ei în perioada PANDEMIEI

Eva Emilian a primit  o amendă în valoare de 12.000 de lei pentru infracțiune de fals în declarații.

Decizia nu este definitivă

„Instanța obligă inculpatul Eva Emilian să presteze o muncă nenumărată în folosul comunității pe o perioadă de 120 de zile în cadrul Consiliului Local Iași – Direcția de Asistență Comunitară sau Direcția Exploatare Patrimoniu. Confiscă de la inculpatul Eva Emilian echivalentul a sumei de 18.400 de euro, 2.700 de lei și tablouri”, au precizat magistrații, conform Evenimentul.ro 

Citeste si   Care sunt PAȘII pentru eliberarea certificatelor de CONCEDIU MEDICAL?

Conform reprezentanților DNA, Eva a cumpărat în 2014-2015 94 de tablouri, unele semnate de pictori români sau străini, pe care le-a lăsat în custodie spre evaluare la Casa de licitație „ARA ART”, din București.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ