Share

Cine este Constantin Serioja HOBINCĂ?

Încă din anul 2012, Constantin Serioja HOBINCĂ este primarul comunei Moțca. Ca și experiență anterioară acesta a fost angajat la AGROMEC PASCANI din anul 2001 până în 2006, anterior fiind angajat ca agent agricol la S.C. NECTAR S.A. PASCANI din anul 1992 până în anul 2001. A studiat în cadrul Universitatății „Ștefan cel Mare” din Suceava Administarea Afacerilor Europene, studii masterale, iar în cadrul Universități Alexandru I. Cuza, la bătranețe, a urmat cursurile Facultatii de Economie şi Administrarea Afacerilor, facultate absolvită în anul 2008.

Deși la prima vedere primarul Constantin Hobincă Serioja pare un politician rasat și școlit intervențiile acestuia pe rețelele de socializare și scandalurile din mediul online în care acesta se implică prezinta fără doar și poate un comportament și un limbaj grobian de cea mai joasă speță.

HOBINCĂ PRIMUL primar care a profitat de “ordonanţa traseiştilor”

Constantin HOBINCĂ este PRIMUL primar care a profitat de “ordonanţa traseiştilor”, intrată în vigoare în anul 2014. Hobincă, PNL-ist convins a renunțat extrem de ușor la haina liberală și a îmbracat-o pe cea social democrată care, se pare că i s-a potrivit mănușă. „Merg direct la PSD, fără intermediari. Voi lua cu mine şi o parte dintre consilieri locali. Vorbim inclusiv de schimbarea viceprimarului (membru PNL, n.r.)”, declara la momentul respectiv Serioja Hobincă.

Constantin Hobincă a argumentat că unul dintre principalele motive ale plecării sale din PNL a fost faptul că instituţia Consiliului Judeţean Iaşi, condusă de liberalul Cristian Adomniţei, nu l-ar fi ajutat cu fonduri pentru proiecte.

Primarul Hobincă și viceprimarul Cîmpeanu ploconiți cu diplome de complezență

În urmă cu 2 săptămână prezentam situația de toată jena de la Primăria MOȚCA în care primarul Constantin Hobincă și viceprimarul Ion Cîmpeanu erau ploconiți cu diplome de complezență. Prezentarea situației de către reporterii Buna Dimineața Iași l-a iritat la culme pe edil, motiv pentru care primarul a considerat oportun să amenințe prin sms-uri că va da în judecată redacția pentru faptul că l-a ”ponegrit”.

Citeste si   Premierul Ludovic Orban, DEMITERI pe bandă rulantă în șapte județe

Articolul nu face decât să prezinte faptul că primarul și viceprimarul comunei Moțca au primit diplome de merit prin care, cel mai probabil, autorul acestora a dorit să își bată joc de cei doi, altfel nu poate fi explicat motivul pentru care pe diplome exista textul “Lorem ipsum dolor sit amet”.

Această frază are aspectul unei expresii latine inteligibile însă în realitate, este un nonsens. Expresia a fost utilizată de-a lungul a câteva secole de către tipografi pentru a expune caracteristicile cele mai pregnante ale fonturilor.

CITEȘTE AICI: Situație de toată JENA la MOȚCA! Primarul HOBINCĂ ploconit cu diplome de complezență

Uitându-ne mai atent la activitatea primarului Hobincă de pe rețelele de socializare am rămas cel puțin siderați de limbajul pe care edilul îl folosește și de postarile pe care acesta le face zilnic.

Constantin HOBINCĂ: ”BULANGIULE ȘTIU CĂ ÎMI URMĂREȘTI TOATE POSTARILE”

Este inadmisibil pentru un ales local să se exprime la adresa colegilor, din consiliul local, cu apelative precum ”BULANGIU” sau ”nesimțit”, aducându-le acuze sau făcând trimitere la ”povești” din tinerețea acestora fără a le putea dovedi însă veridicitatea.

Comportându-se ca un adevărat boier pe propria-i moșie acesta insinuiază în postarile sale de pe rețelele de socializare că ar avea Biserica Ortodoxă Română la degetul mic și că oricănd acesta dorește poate aduce zeci de preoți și chiar pe mitropolit pentru a face slujbe la primărie!

”O să vorbesc cu câțiva preoți să aduc un sobor de preoți, cel puțin vreo 12 plus șeful lor erarhic, să fac o slujbă să alung răul din primărie, pe plata din bugetul personal al primarului. Să vedem poate cel târziu la Ziua Comunei Moțca 2019”

MANELELE au priză la PSD-istul Hobincă

Tot de pe rețelele de socializare aflăm și despre gusturile muzicale ale primarului Hobincă, loial partidului din care face parte acesta nu a ratat prilejul de a distribui și aprecia maneaua lui Nicolae GUȚĂ dedicată PSD-ului.

Citeste si   Protestatarii bulgari au instalat noi baricade în trei intersecții importante din Sofia. Intersecții blocate și în oraşele Varna şi Plovdiv

Postari RELIGIOASE  în contrast cu BLESTEMELE adresate ”dușmanilor” din CL  sunt completate de postările cu TENTĂ SEXUALĂ

Nelipsite de pe pagina primarului sunt și postările religioase pline de pioșenie într-un extrem contrast cu blestemele și rugile pe care le adresează ”dușmanilor” din CL.

 

Amuzant mai este și faptul ca aproape fiecare postare de pe profilul propriu este apreciată de însuși primarul Hobincă, mulțumit fiind probabil de postarile sale pline de vorbe de duh.

Nu este pentru prima dată când Constantin Serioja Hobincă, primarul comunei Moțca, se dă în stambă în mediul online trimițând mesaje jignitoare la adresa contestatarilor săi.

În anul 2013 jurnaliștii de la NewsPascani.com au descoperit mai multe comentarii în mediul online în care edilul comunei Moțca a intrat în polemică cu o serie de cetățeni care postaseră comentarii negative la adresa sa. Primarul Hobincă a posta 17 comentarii semnate „Primarul”. În multe din acestea edilul își caracterizează concetățenii ca fiind „parșivi” și „nerușinați”.

Primarul Hobincă, credincios din fire, nu se sfiește să apeleze la cele sfinte pentru a-și impune punctele de vedere: „Să vă vadă Dumnezeu, să vă judece și să vă miluiască pe fiecare după cât merită!” Nici replicile cu tentă sexuală nu au lipsit din postările celui care se recomandă online ca fiind „Primarul”. Acesta invită pe una din doamnele care i-au  comentat la postarea să „poftească la canapea”.

S: nu ai făcut nici un proiect ți-ai tras canapea ca să te……..pe ea. Ești zero pt comună chiar dacă tu crezi altfel.
Primarul: Cine dorește să poftească la canapea.”

Cu o atitudine grobiană Primarul Hobincă își face și o scurtă, dar plină de mândrie, descriere urmată de o caracterizare plină de ironii la adresa celor care îl critică

Citeste si   Nicușor Dan, blocat de Biroul Electoral Central: Semnul electoral a fost RESPINS! Decizii pentru alți candidați

Primarul: Am condus tractoriști 6 ani fiind șef de secție. Am liceul absolvit din 1989 și mă pot lăuda că am făcut carte, nu ca alții. Dar voi ce ați condus, căruciorul de butelii?! Am o bună perioada de când conduc comuna și o fac bine… Am câțiva ciudoși care crapă ca grenada. Când veți fi primari să conduceți mai bine !!! HAHAHAHAHA … Ciudă-Ciudă !”

Lipsit de tact și diplomație edilul șef al comunei Moțca uită de cele sfinte și nu se sfiește să-și trimită criticii, respectiv localinicii Comunei Moțca, drep în sicriu.

Gaboran: Stiti de ce a schimbat usile de la primarie?
R: nu mai incapea pe ele 🙂 🙂
Primarul: Asa sa incapi tu in sicriu …”

Contactat telefonic de către reporterii NewsPascani.com primarul Hobincă NU a negat faptul că el ar fi scris respectivele comentarii. Arogant din fire acesta a declarat că ar trebui să își angajeze un om care să răspundă comentariilor critice de pe rețelele de socializare. Adresa de e-mail de pe care s-au postat toate comentarile semnate „Primarul” este adresa personală a edilului șef din Moțca.

A INTERZIS ACCESUL PRESEI LA ȘEDINȚA DE CONSILIUL LOCAL

Nu doar pe rețelele de socializare Primarul Constantin Hobincă are un comportament deviant. În data de 25.05.2019, reporterii Ziarului ”Bună Dimineața Iași” au fost prezenți în comuna Moțca pentru a asista la ședința de consiliu local. Intenția redacției a fost aceea de a obține un punct de vedere din partea executivului Primăriei referitor la plângerile cetățenilor din această comunitate.

Manifestând un dispreț profund față de principiul asigurării transparenței în actul public decizional, Hobincă a INTERZIS accesul presei la o ședință cu caracter public, pretextând că doar localnicii pot participa.

Cititiți articolul aici: VIDEO | Primarul comunei MOȚCA a ajuns în culmea DISPERĂRII! De ce a BLOCAT accesul presei la ședința de CL


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ