Share

Militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență ale comunelor Izvoarele Sucevei și Moldova Sulița, au intervenit cu 4 autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Bobeica, comuna Izvoarele Sucevei.

Citeste si   Iaşi: Femeie transferată de la Spitalul Suceava la 'Sfântul Spiridon' după ce a suferit arsuri pe 35% din corp

 

La sosirea echipajelor, ardeau generalizat casa de locuit (P M) și trei anexe gospodărești corp comun, cu pericol de propagare la întreaga gospodărie.

Au ars interiorul casei de locuit și acoperișul acesteia, bucătăria de vară, magazia și baia. Au mai ars obiecte de mobilier, aparatură electrocasnică, tâmplărie din PVC (uși și ferestre) și alte bunuri. S-au degradat învelitoarea din tablă a acoperișului, fațada casei din PVC și lemn și altele.

Citeste si   (P) George ȘOLDAN, PSD Suceava: ”Îmi DORESC să fiu o VOCE a GENERAȚIEI mele”

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric neizolat corespunzător.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat adăpostul de animale, depozitul de furaje, garajul, un autoturism și utilaje agricole.ii


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ