Echipa Aeroportului Iași i-a îndeplinit unui copil cea mai frumoasă dorință chiar în ziua în care acesta a împlinit 13 ani

Se numește Cezar Munteanu, este ieșean și, deși a mai călătorit cu avionul, împreună cu părinții, nu a avut niciodată ocazia să vadă cum arată cu adevărat o cabină de pilot.

Este fascinat de aviația civilă, iar pasiunea pentru acest domeniu a început când avea doar 8 ani, dintr-o simplă joacă. Acum, cel mai mare vis al său este să devină pilot.

Cezar a fost întâmpinat la aeroport ieri dimineață și a urcat la bordul aeronavei Blue Air, unde era așteptat de echipajul de zbor. Momentul când a intrat pentru prima dată în cabina piloților și a primit diploma de felicitare din partea echipei Aeroportului l-a emoționat până la lacrimi.

A stat pe scaunul comandantului de aeronavă, studiind cu mare atenție toată aparatura. Este un copil foarte inteligent, știe deja foarte multe lucruri despre aeronave și este decis să se înscrie la școala de aviație, chiar dacă e conștient că acest lucru presupune multe sacrificii materiale.

LĂSAȚI UN MESAJ