Ieri, în jurul orei 15:00 două autoturisme au fost implicate într-un grav accident rutier petrecut în localitatea Letcani

Accidentul a fost soldat cu patru victime printre care și un minor. În urma accidentului persoanele implicate au avut nevoie de îngrijiri medicale, una dintre victime fiind incarcerată.

Din constatările polițiștilor  coliziunea a avut loc între un autoturism marca Ford Focus și un autoturism VW Polo. Șoferul în vârstă de 49 de ani care conducea autoturismul marca Ford Focus nu s-ar fi asigurat la plecarea de loc și a intrat în coleziune cu un alt autoturism, marca  VW Polo. Șoferul în vârstă de 49 de ani se află în stare gravă la spital. În accident a fost implicat și un minor, acesta fiind transportat la Spitalul de Copii Sfânta Maria pentru îngrijiri medicale.

Citeste si   LUPTA pe toate fronturile a autorităților din IAȘI împotriva CORONAVIRUS! Ultimele evoluții

”Astăzi în jurul orei 15:00 am fost sesizați prin apel unic de urgență 112  cu privire la faptul că pe  drumul european 583 a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești. Din primele cercetări efectuate s-a constatat faptul că un bărbat  cu vârsta de 49 de ani  în timp ce conducea un autoturism dinspre Iași spre Letcani nu s-ar fi asigurat la plecarea de loc și a intrat în coleziune cu un alt autoturism. În urma impactului patru persoane  au fost rănite, fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal  sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare din culpă.  În prezent, se continuă cercetările”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Iași.

Citeste si   AMENZILE pentru nerespectarea regimului STĂRII de asediu și regimului stării de URGENȚĂ au fost MAJORATE