Share

 

Vila din Izvorani de patru milioane de euro care a aparținut omului de afaceri Irinel Columbeanu a ars într-un incendiu la sfârșitul săptămânii trecute, sâmbătă, pe 31 octombrie. Focul a cuprins o suprafață de aproximativ 1.000 de metri pătrați, s-a extins de la subsol către parter și etaj, a ajuns și la acoperiș. În seara zilei de sâmbătă, incendiul s-a reaprins, iar flăcările puternice, alimentate de vânt au ajuns până la acoperiș. Zece autospeciale de autostingere au fost mobilizate pentru oprirea incendiului la vila din Izvorani.

Citeste si   Horoscop 28 noiembrie. Nu te arunca la cheltuieli nesăbuite. Situația financiară se înrăutățește simțitor

Citește și Fosta vila a lui Irinel Columbeanu a luat foc

Fosta vilă a lui Irinel Columbeanu a ars timp de 9 ore. Era o clădire impresionantă, cu o amprentă la sol pe 350 de metri pătrați, cu 15 camere, estimată la 4 milioane de euro. 

Eduard Uzunov, specialist al pieței imobiliare de lux și artă, susține că incendiul a produs pagube de 2 milioane de euro. El a fost și cel care a publicat primele fotografii cu vila incendiată.

Toate operele de artă și mobilierul din somptuoasa vilă s-au făcut scrum. Doar o statuie care era în mijlocul livingului, sculptura „Echilibru” semnată de renumitul artist Sabin Bălașa, a mai fost salvată. 

Citeste si   Horoscop 28 noiembrie. Nu te arunca la cheltuieli nesăbuite. Situația financiară se înrăutățește simțitor

Foto: Facebook.com/MirceaUzunov

Anchetatorii au descoperit că vila, dar și obiectele de artă nu erau asigurate.

„Acest imobil nu era locuit la momentul interventiei. Dintr-o prima evaluare pe fiecare nivel,  suprafata este de 350 mp, la subsol este distrus o mare parte din lucrurile ce erau acolo, incendiu catre parter, unde multe lucruri sunt distruse”, a declarat purtătorul de ISU București Ilfov, Dan Vasile.

De opt ani, Irinel Columbeanu nu mai deține această proprietate. Domeniul de la Izvorani, întins pe 10 mii de metri pătrați a fost locul unde fostul om de afaceri a locuit ani buni. Vila are 15 dormitoare, fiecare cu baie și dressing propriu, saună, piscină interioară şi exterioară, dar și bucătărie impresionantă. Vila spectaculoasă are și un ponton cu 5 bărci.

Citeste si   Horoscop 28 noiembrie. Nu te arunca la cheltuieli nesăbuite. Situația financiară se înrăutățește simțitor

Toate acestea au fost scoase la vânzare pentru 3,9 milioane de euro. Columbeanu a pierdut totul din cauza datoriilor către bănci și locuiește acum cu chirie într-un apartament cu două camere din București. 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ