Locuitorii comunei au sărbătorit joi, 6 iunie, Ziua Comunei Lețcani. Invitat special: Francesco Napoli

Locuitorii comunei LEȚCANI s-au bucurat de un eveniment cu totul și cu totul special. Au sărbătorit Ziua Comunei Lețcani și au marcat 503 ani de atestare documentară a localității.

Cei prezenți la spectacol s-au bucurat de show-ul oferit de îndrăgitul artist italian Francesco NAPOLI, cel care a făcut istorie cu “Marina”, “Mambo” sau “Balla Balla”. Artistul este un adevărat magnet pentru public și un favorit al spectatorilor la fiecare concert. El nu este doar un muzician, ci și un veritabil showman.

Publicată de Francesco Napoli pe Joi, 6 iunie 2019

Evenimetul a avut loc pe Stadionul Comunei Lețcani, special amenajat pentru a oferi o atmosferă relaxantă open air pentru cei veniți să asculte ariștii din program.

Pe scenă au urcat artiști din zona Moldovei foarte apreciați de către publicul prezent la spectacol. Atmosfera a fost întreținută de: Igor CUCIUC, Ana-Maria ABABEI, Claudia MARTINICĂ, Costantin BAHRIN.

Letcani🇷🇴 Francesco Napoli 🎙Due Angeli 🎶

Publicată de Francesco Napoli Fanpage uffciale pe Joi, 6 iunie 2019

Seara s-a încheiat cu un frumos foc de artificii. Pentru organizarea acestei ediții a Zilei Comunei Lețcani s-a ocupat primarul comunei, Stelian TURCU și Consiliul Local.

 

LĂSAȚI UN MESAJ