Share

Macron a câștigat alegerile

UPDATE ora 21.00: Emmanuel Macron a câștigat alegerile. Exit-pollurile îl dau câștigător pe Macron cu 65-66% dintre voturi, în timp ce Marine Le Pen a înținut în jur de 35% dintre voturi.

UPDATE ora 20.25: Primele urne de vot, cele din orașele mici și din sate, s-au închis în Franța. La această oră, se mai votează în marile orașe (Paris, Lyon și Marseille). Votul se va încheia în toată țara la ora 21:00 (ora României). Tot atunci, vor fi anunțate și primele exit-poll-uri și se va ști numele noului președinte al Franței.

Citeste si   Nagorno-Karabah: Armenia cere ajutorul Rusiei pentru a-i asigura ''securitatea''

UPDATE ora 18.20: Ministerul de Interne francez a anunțat că prezența la urne până la ora locală 17 a fost de 65,3%. Aceasta este mai scăzută decât în primul tur de scrutin, când era de 69,42% și mult sub cea din 2012 când până la această oră votaseră 71,96% dintre francezii cu drept de vot.

Citeste si   Coronavirus: Recorduri de cazuri noi raportate în 24 de ore în mai multe ţări

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ