Share

“Astăzi, 28 decembrie 2016, în Comisia pentru Drepturile Omului, se cere aviz pentru amputarea legii de interdicţie a fumatului în spaţiile publice închise”, a avertizat miercuri ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, pe pagina de Facebook a institutiei.

Pentru reamintire, Comisia de Sanatate din Senat (…) a propus modificări care nu înseamnă altceva decât o “schilodire” a legii antifumat, potrivit oficialului.

Citeste si   VIDEO l 1 DECEMBRIE 2020 la IAȘI! Fără PARADĂ militară și PUBLIC la ceremonia de Ziua NAȚIONALĂ

“Ce s-a mai întâmplat între timp? Senatul a aprobat deja tacit modificarea legii aşa încât fumatul ar fi posibil in orice spatiu inchis. Camera Deputaţilor este camera decizională”, a punctat ministrul.

Potrivit acestuia, nicăieri nu este consacrat în vreo lege sau în Constituţie dreptul de a fuma, dar propunerea de modificare a legii tratează fumatul în spaţiile publice închise exact aşa. “Forma actuala a legii antifumat este doar unul dintre punctele care merita si trebuie aparate de intreaga societate, impotriva intereselor industriei tutunului si impotriva intereselor unor anumiti membri ai Parlamentului”, a punctat ministrul.

Citeste si   (P) MARICEL POPA, președintele PSD IAȘI: „IAȘUL a fost CĂLCAT în picioare de guvernul LIBERAL!”

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ