Share

Fundația “Antibiotice Știință și suflet” a donat tablete tuturor elevilor bursieri “ProRuralis”, pentru a putea participa la cursurile online și pentru a accesa resursele și instrumentele digitale necesare în procesul de învățământ.

Fundația “Antibiotice Știință și suflet” a donat celor cinci eleve bursiere ProRuralis, aflate în grija fundației, cinci tablete, pentru a putea participa la cursurile online și accesa resursele și instrumentele digitale necesare în procesul de învățământ.
Fundatia Stiinta si Suflet consideră că este important să susțină accesul la tehnologie digitală și să investească în educația copiilor cu rezultate deosebite la învățătură.

“Cele cinci eleve aflate în clasa a VII-a a Liceului Pedagogic V. Lupu din Iași au avut rezultate școlare foarte bune în anii anteriori, medii generale peste 9 și credem că este absolut necesar să le sprijinim în acest an școlar dificil, în care se învață în sistem hibrid, pentru a-și putea desfășura în continuare cursurile și obține performanțe”, spune Ioana Tode, președinta Fundației “Antibiotice Știință și Suflet”.

Organizația noastră susține de 19 ani Asociația “Pro Ruralis”, contribuind la educația copiilor cu aptitudini deosebite și coeficient de inteligență superior, dar fără posibilități materiale, oferindu-le astfel șansa la dezvoltare profesională și dezvoltare personală.

Share
Citeste si   VIDEO - INTERVIU cu Iulian COZIANU, președintele Sanitas IAȘI: ”Angajații din domeniul SANITAR vor acționa în INSTANȚĂ AUTORITĂȚILE”
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ