Share

Fundația Ronald McDonald va construi o casă în Tătărași. Este cea de-a treia casă a Fundației, după București și Timișoara. Casele Ronald McDonald oferă cazare gratuită părinților care au copii ce urmează tratamente de lungă durată

Peste 19.500 de părinți au găsit în cele două Case Ronald McDonald din București și Timișoara confortul unui cămin pe durata internării copiilor lor. 5.000 de voluntari și susțînători au dedicat timp și resurse pentru a duce mai departe mesajul Fundației și pentru a atrage resurse din comunitate”, se arată într-un anunț de angajare al Fundației pentru managerul casei de la Iași.

Cu o poveste de 19 ani în România, Fundaţia pentru Copii Ronald McDonald este principalul donator pentru cele două case Ronald McDonald din Bucureşti (la spitalul Grigore Alexandrescu) şi Timişoara (în curtea spitalului pentru copii Louis Ţurcanu) care găzduiesc familiile copiilor spitalizaţi pe durata tratamentelor medicale îndelungate. De la înfiinţarea Fundaţiei au fost primite în total peste 16,000 de familii în cele două “Case departe de casă”, iar pe durata spitalizării copiilor părinţii nu plătesc cazarea.

Casă va fi construită în proximitatea Spitalului de Copii „Sf. Maria”, iar proiectul beneficiază deja de un plan urbanistic zonal (PUZ) aprobat în mai 2018 pentru extinderea unității spitalicești.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ