Share

Un bărbat, gestionar la o benzinărie din comuna Scânteia a fost agresat de alți 2 bărbați. Incidentul a izbucnit după ce vânzătorul le-ar fi cerut bărbaților să achite 4 litri de combustibil, dublu față de cât alimentaseră cei doi

Conflictul a pornit în momentul în care vânătorul le-a emis celor doi bărbați un bon cu o sumă dublă față de cât trebuia. Bărbații, nemulțumiți de gest și-au făcut singuri dreptate și au sărit să îl bată tocmai pe cel care deținea întreprinderea.

Citeste si   Mihai CHIRICA, rețeta ÎMBOGĂȚIRII rapide ca bugetar!

Vânzătorul susține că a fost agresat de cei doi bărbați din senin și tot el a reclamat incidentul la 112.

“Ieri am fost sesizați prin apel unic de urgenta 112, despre o agresiune care a avut loc într-o benzinărie din comuna din Scânteia. Din primele cercetări efectuate s-a constatat faptul ca un bărbat de 45 de ani, gestionar la acea benzinărie ar fi fost agresat fizic de alți doi bărbați de 38, respective 42 de ani. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, iar cercetările continua pentru stabilirea întregii situații” – declarat Ioana Bilea, purtător de cuvânt IPJ Iași.

Citeste si   Mihai CHIRICA, rețeta ÎMBOGĂȚIRII rapide ca bugetar!

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ