Share

Politistii din cadrul Sectiei 2 Politie Iasi au fost sesizati de catre agentii de paza ai unui amanet, din municipiul Iasi. O persoana a fost retinuta deoarece ar fi sustras un telefon mobil de la o alta casa de amanet.

Un hoţ din Iaşi a furat un telefon de la un amanet şi a încercat să-l vândă la un altul, însă hoţul a fost prins de către angajaţii amanetului.

Citeste si   Liceul TEORETIC de Informatică „Grigore Moisil” IAȘI - Cum ar fi ȘCOALA pe INSTAGRAM?

La data de 27 noiembrie, poliţiştii Secţiei 2 Iaşi au fost sesizaţi de către agenţii de pază de la un amanet din municipiul Iaşi despre faptul că au reţinut o persoană care ar fi sustras un telefon mobil de la o altă casă de amanet.

Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă şi au identificat persoana respectivă, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din municipiul Iaşi, care ar fi sustras un telefon mobil de la o altă casă de amanet din municipiul Iaşi, cauzând un prejudiciu în valoare de 400 lei. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru infracţiunea de furt calificat“, a precizat Adina Lupu, din cadrul Poliţiei Iaşi.

Citeste si   Vasilică TOMA, șoferul de la Târgu-Frumos rămâne PARLAMENTAR! Ion VĂTĂMANU l-a vrut în LEGISLATIVUL ROMÂNIEI


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ