Politistii din cadrul Sectiei 2 Politie Iasi au fost sesizati de catre agentii de paza ai unui amanet, din municipiul Iasi. O persoana a fost retinuta deoarece ar fi sustras un telefon mobil de la o alta casa de amanet.

Un hoţ din Iaşi a furat un telefon de la un amanet şi a încercat să-l vândă la un altul, însă hoţul a fost prins de către angajaţii amanetului.

Citeste si   O profesoară și un student ai TUIAȘI ajută medicii IEȘENI în lupta împotriva CORONAVIRUS

La data de 27 noiembrie, poliţiştii Secţiei 2 Iaşi au fost sesizaţi de către agenţii de pază de la un amanet din municipiul Iaşi despre faptul că au reţinut o persoană care ar fi sustras un telefon mobil de la o altă casă de amanet.

Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă şi au identificat persoana respectivă, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din municipiul Iaşi, care ar fi sustras un telefon mobil de la o altă casă de amanet din municipiul Iaşi, cauzând un prejudiciu în valoare de 400 lei. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru infracţiunea de furt calificat“, a precizat Adina Lupu, din cadrul Poliţiei Iaşi.

Citeste si   A avut loc al 44-lea DECES din cauza COVID -19 în România! VICTIMA este un bărbat de 75 de ANI

LĂSAȚI UN MESAJ