Share

Cunoscut drept om de încredere al primarului Mihai Chirica, fost membru PSD, Gabriel HARABAGIU pare să fi rămas în decor și după alegerile din data de 27 septembrie 2020.

Ziarul ”Bună Dimineața Iași” a informat potrivit surselor interne pe care le are în Primăria Municipiului Iași, că Gabriel HARABAGIU își va continua afacerile la vârful Primăriei Iași din postura de ADMINISTRATOR PUBLIC al IAȘULUI.

Aceleași surse au declarat reporterilor Ziarului ”Bună Dimineața Iași” că acest lucru se va concretiza în curând.

CHIRICA nu a reușit să îl aducă și pe HARABAGIU în PNL

Ieșenii au fost uimiți să vadă că actualul viceprimar Gabriel Harabagiu nu se mai regăsește pe listele vreunui partid la actualele alegeri locale. Mihai CHIRICA nu a reușit să îl aducă și pe Harabagiu în PNL.

Gabriel Harabagiu este un bebe-magnat local al imobiliarelor. Se știe că din cauza ”matrapazlâcurilor ” Primăriei Iași, o ieșeancă a reușit să câștige în instanță despăgubiri de 55000 euro fiindcă Primăria nu i-a retrocedat un teren de un hectar de teren din Copou, timp de 11 ani. Aceeași Primărie și-a ”onorat” angajatul,  pe ”vicele” Harabagiu cu 1, 5 ha de teren care ar putea să valoreze oricând milioane de euro.

Citeste si   În 7 minute s-au acordat 350.000.000 de EURO! Iată lista CÂȘTIGĂTORILOR din IAȘI

HARABAGIU și-a plantat interpuși în poziții cheie ale unor instituții aflate în subordinea Primăriei

Gabriel Harabagiu și-a plantat interpuși în poziții cheie ale unor instituții aflate în subordinea Primăriei. Ba chiar are și afaceri pe numele unora dintre ei (tonetele stradale cu produse fast food de exemplu), cei mai cunoscuți fiind Lucian RăchiteanuVictor LefterMircea Rotariu.

Alături de primarul Mihai Chirica, Harabagiu este implicat în labirintul construcțiilor și imobiliarelor fără avize și autorizații, alături de nume grele din ”branșa” dezvoltatorilor

Citeste si   Au fost emise ORDINELE de constatare a ÎNDEPLINIRII condițiilor LEGALE de constituire a CJ Iași și CL Iași

Acestea sunt motivele pentru care Gabriel Harabagiu va încerca să nu rămână pe dinafara politicii, fiindcă se știe vorba de duh a lui Eugen Nicolicea ”da, apărăm corupția că ea ne-a făcut oameni”. Așadar, Harabagiu nu poate să iasă din politică, fiindcă ea ”l-a făcut om”.

Este clar că postul de ADMINISRATOR PUBLIC al IAȘULUI este cel mai potrivit pentru HARABAGIU, dar și pentru imobiliarii cu care lucrează.

Astfel, Gabriel Harabagiu va avea acces la ”panoul de comandă” al banilor publici.

”Vicele”  Gabriel Harabagiu, indezirabil în PSD,  lăsat pe dinafară de Pro România, deși s-a asociat în spațiul public cu fantomatica organizație Pro Iași

Lunile august și septembrie ale anului 2020 nu au fost printre cele mai fericite pentru ”vicele” Gabriel Harabagiu. Acesta este membru în Comisia de Urbanism a Consiliului Local și, în această calitate, a trebuit, în 10 august 2020, să se prezinte la DIICOT, unde a trebuit să dea explicații în legătură cu o anchetă ce viza  un schimb de teren între Primăria Iași și un cetățean care deținea o proprietate pe strada I.C. Brătianu.

Citeste si   PERSONALUL Serviciului de reintegrare a PENITENCIARULUI Iași vă invită la EXPOZIȚIA REGIONALĂ ”Educație și RESTAURARE prin artă SACRĂ”

În data de 12 august 2020, un comunicat al formațiunii politice locale Pro Iași anunța că Gabriel Harabagiu ar urma să reprezinte interesele ieșenilor și ale membrilor Pro Iași, în negocierile cu Pro România, ” astfel încât interesele comunității să fie reprezentate în următorul Legislativ local”.

Din păcate pentru Gabriel Harabagiu, această manevră de a intra în joc s-a finalizat prost, astfel, funcția de ADMINISRATOR PUBLIC al IAȘULUI este singura care îl va ține la suprafață pentru următorii ani.


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ